Cămui: Meritam mai mult

Consilierul tehnic al Farului Constanţa, Cristian Cămui, a declarat, sâmbătă, că formaţia constănţeană merita mai mult în meciul cu CFR Cluj, pierdut cu scorul de 0-1, în etapa a XXV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"Vă transmit ce ne-a spus domnul Bosânceanu. A fost viciere de rezultat. Echipa merita un punct şi ca atare va premia echipa, pentru un punct. Acestea sunt cuvintele domnului Bosânceanu. În prima repriză am controlat jocul. Meritam mai mult. Este păcat că la faza golului jocul trebuia oprit, mai ales că se transmisese de pe margine, arbitrul Avram s-a uitat la Chico dar nu a vrut să oprească meciul. Pentru jocul de la Galaţi, i-am pierdut şi pe Rusmir şi Vukomanovici", a spus Cămui.

Farul Constanţa a pierdut, scor 0-1, meciul cu CFR Cluj, din etapa a XXV-a a Ligii I.

Meciul a fost arbitrat de brigada Marius Avram (central) - Ioan Onicaş, Dorin Mudura (asistenţi) - Mihai Ene (rezervă).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici