Cancelarul Angela Merkel doreşte să asiste la meciul Germania-Portugalia

Cancelarul Angela Merkel doreşte să asiste din tribune la primul meci pe care Germania îl va disputa la Cupa Mondială din Brazilia, cu reprezentativa Portugaliei, la Salvador, în Grupa G a turneului final.

84 afișări
Imaginea articolului Cancelarul Angela Merkel doreşte să asiste la meciul Germania-Portugalia

Angela Merkel (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Intenţionez să fiu prezentă la primul meci al echipei germane din faza grupelor şi îi doresc lui Joachim Low şi echipei sale să poată disputa încă şase partide", ceea ce ar fi sinonim cu accederea într-una dintre finalele competiţiei, a declarat Merkel ediţiei de marţi a cotidianului regional Leipziger Volkszeitung.

"Din cauza diferenţei de fus orar, majoritatea meciurilor are loc seara, conform orei Germaniei, ceea ce ar trebui să-mi permită să mai văd câteva" la televizor, a adăgat cancelarul.

După partida cu Portugalia, din 16 iunie, Germania va mai înâtlni în grupă Ghana la 21 iunie şi SUA, echipă antrenată de fostul internaţional german Jürgen Klinsmann, la 26 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici