Carlo Ancelotti, cel mai bun antrenor al unei echipe de club în 2014

Tehnicianul Carlo Ancelotti, care a câştigat sezonul trecut Liga Campionilor cu Real Madrid, a fost desemnat cel mai bun antrenor al unei echipe de club în anul 2014, într-un clasament realizat de Federaţia Internaţională de Istorie şi Statistică a Fotbalului (IFFHS).

74 afișări
Imaginea articolului Carlo Ancelotti, cel mai bun antrenor al unei echipe de club în 2014

Carlo Ancelotti, cel mai bun antrenor al unei echipe de club în 2014 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ancelotti, care a acumulat 169 puncte, a fost urmat de Diego Simeone (Atletico Madrid), cu 139 puncte, şi de Josep Guardiola (Bayern Munchen), cu 76 puncte.

Jose Mourinho (Chelsea) s-a clasat pe patru, cu 15 puncte, iar Unai Emery (FC Sevilla) a fost al cincilea, cu 11 puncte.

Locul şase i-a revenit lui Manuel Pellegrini (Manchester City), cu opt puncte, în timp ce pe şapte s-a clasat Jurgen Klopp (Borussia Dortmund), cu şapte puncte.

Antonio Conte (Juventus Torino) a fost pe locul opt, cu şase puncte, iar Ronald Koeman (Feyenoord Rotterdam/Southampton) a primit trei puncte şi a fost pe locul nouă.

Pe locul zece, cu două puncte, s-a clasat antrenorul echipei AS Roma, Rudi Garcia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici