Carlos Velasco Carballo va arbitra meciul Irlanda de Nord - România

Arbitrul spaniol Carlos Velasco Carballo va arbitra meciul Irlanda de Nord - România, care va avea loc, sâmbătă, de la ora 21.45, în grupa F de calificare la Campionatul European din 2016.

194 afișări
Imaginea articolului Carlos Velasco Carballo va arbitra meciul Irlanda de Nord - România

Carlos Velasco Carballo (Imagine: AFP / Mediafax Foto)

Carlos Velasco Carballo, în vârstă de 44 de ani, va fi ajutat de asistenţii Roberto Alonso şi Juan Yuste, iar rezervă va fi Marcos Alvarez Moreno, informează uefa.com.

Asistenţi suplimentari vor fi Carlos Del Cerro şi Santiago Jaime.

Velasco Carballo a fost al şaptelea în topul celor mai buni zece arbitri din lume, în 2014.

El a mai arbitrat România într-un amical cu Australia, disputat la Malaga, în 6 februarie 2013, scor 3-2. De asemenea, a arbitrat şi meciul Steaua - Chelsea, scor 0-4, din 1 octombrie 2013, din grupele Ligii Campionilor.

Carlos Velasco Carballo a condus la centru derbiul Steaua - Dinamo, scor 1-1, din 8 mai 2009, din etapa a XXX-a a Ligii I.

Partida Irlanda de Nord - România, din Grupa F a Campionatului European din 2016, se va disputa sâmbătă, pe stadionul Windsor Park din Belfast, de la ora 21.45. După disputarea a cinci etape din grupă, România se află pe primul loc, cu 13 puncte, iar Irlanda de Nord se află pe poziţia a doua, cu 12 puncte.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici