Casillas: Este o zi tristă pentru fotbalul spaniol, îi datorez multe lui Luis Aragones

Portarul echipei Real Madrid şi al naţionalei Spaniei, Iker Casillas, şi-a exprimat regretul pentru decesul fostului selecţioner Luis Aragones, subliniind că acesta a avut un rol important în cariera sa, informează As.

195 afișări
Imaginea articolului Casillas: Este o zi tristă pentru fotbalul spaniol, îi datorez multe lui Luis Aragones

Iker Casillas (Imagine:AFP/ Mediafax Foto)

"Este o zi tristă pentru fotbalul spaniol. Ideile lui Luis ne-au adus rezultate mari. Mereu va rămâne în amintirea noastră. Îi datorez multe, mi-a influenţat mult cariera. L-am îndrăgit foarte mult şi ştiu că sentimenul era reciproc. Condoleanţe familiei şi să nu uite că Luis mereu va avea un loc importat în istoria fotbalului nostru", a declarat Casillas.

Fundaşul Sergio Ramos a afirmat că nu va uita niciodată sfaturile primite de la Aragones: "Este o zi foarte tristă. A murit Luis Aragones. Niciodată nu voi uita sfaturile tale. Odihneşte-te în pace, Mister", a scris jucătorul pe Twitter, în timp ce mijlocaşul Xabi Alonso a declarat că Luis Aragones a avut un rol important în viaţa multor fotbalişti.

"Mulţumesc pentru tot ce ne-ai învăţat, pentru tot ce ne-ai spus. Nu te vom uita niciodată", a scris la rândul său Andres Iniesta.

Fostul selecţioner al Spaniei, Luis Aragones, a murit, sâmbătă dimineaţă, într-o clinică din Madrid, la vârsta de 75 de ani, a anunţat medicul Pedro Guillen, citat de cotidianul As.

Aragones suferea de o boală gravă şi a murit la ora locală 06.15.

Luis Aragones a antrenat de-a lungul carierei formaţiile Atletico Madrid, Betis Sevilla, FC Barcelona, Espanol Barcelona, FC Sevilla, FC Valencia, Real Oviedo, Real Mallorca şi Fenerbahce Istanbul, pe aceasta din urmă până în 2009.

Cu Atletico Madrid, el a câştigat campionatul Spaniei în 1977 şi de trei ori Cupa Spaniei. De asemenea, a câştigat Cupa Spaniei şi ca antrenor al FC Barcelona.

El a pregătit şi naţionala Spaniei, alături de care a câştigat titlul european în 2008.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici