Cât costă un bilet la meciul Steaua - Legia Varşovia

Cel mai ieftin bilet la partida Steaua-Legia Varşovia, contând pentru manşa tur a play-off-ului Ligii Campionilor, ce se va disputa la 21 august, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, costă 20 de lei, în timp ce la VIP, tichetul este 200 de lei, informează site-ul oficial al formaţiei bucureştene.

499 afișări
Imaginea articolului Cât costă un bilet la meciul Steaua - Legia Varşovia

Cât costă un bilet la meciul Steaua - Legia Varşovia (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Biletele se vor comercializa online, iar de vineri până duminică acestea vor fi disponibile exclusiv pentru abonaţii FC Steaua, urmând ca de luni să poată fi achiziţionate şi de restul fanilor.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

Peluze: inelul 3 - 20 de lei, inelul 2 - 25 de lei, inelul 1 - 30 de lei.

Tribuna a II-a - inelul 3 - 30 de lei, inelul 2 - 40 de lei, inelul 1 - lateral 50 de lei, inelul 2 median - 75 de lei, inelul 3 central - 90 de lei.

Tribuna I - inelul 3 - 30 de lei, inelul 2 - 40 de lei.

VIP 3 - 100 de lei, VIP 2 - 150 de lei, VIP 1 - 200 de lei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici