Cătălin Moroşanu va lupta cu Ben Edwards la Melbourne

Luptătorul Cătălin Moroşanu îl va întâlni la 7 septembrie, la Melbourne, pe australianul Ben Edwards, campionul Oceaniei, în main-eventul galei Kings of Kombat 10, se arată într-un comunicat al oficialilor Superkombat.

336 afișări
Imaginea articolului Cătălin Moroşanu va lupta cu Ben Edwards la Melbourne

Cătălin Moroşanu va lupta cu Ben Edwards la Melbourne (Imagine: Mediafax Foto)

"Cătălin este foarte cunoscut acum în Australia pentru că în toamna trecută i-a stricat seria de nouă meciuri consecutive fără înfrângere lui Slowinski, un polonez naturalizat australian. Au insistat mult să mergem acolo, dar nu mă tem pentru că îl cunosc pe Moro şi ştiu că în astfel de momente se mobilizează exemplar", a declarat Mihai Constantin, antrenorul lui Moroşanu.

Luptătorul român a spus că-l aşteaptă un meci greu la Melbourne. "Am revăzut meciul lui Edwards cu Raul Cătinaş. E un luptător extrem de puternic. Voi avea în faţă un munte! Are cu 20 de kilograme mai mult decât mine şi e cu 10 centimetri mai înalt, dar îi voi veni eu de hac. Să ştie să nu se mai pună rău cu românii. Îl bat la el acasă să mă ţină minte!", a afirmat Moroşanu, cel care anul trecut a reuşit să câştige piramida Superkombat din Muntenegru, iar apoi s-a calificat în marea finală K-1 de la Zagreb.

În vârstă de 29 de ani, luptătorul român a adunat 27 de victorii şi doar şase înfrângeri în cei şapte ani petrecuţi în ring, iar printre sportivii care s-au recunoscuţi înfrânţi în faţa sa se numără Anderson "Braddock" Silva, Stefan Leko, Mighty Mo, Freddy Kemayo şi Junichi Savayashiki.

Ben Edwards (28 de ani, 1,91 m, 120 de kg) a înregistrat 36 de victorii în meciurile pe reguli de K-1, dintre care 32 prin KO, majoritatea în prima repriză. În 2010, australianul a devenit campionul Oceaniei, iar în noiembrie 2011 a participat la piramida Superkombat de la Oradea, acolo unde a cedat în semifinale în faţa cehului Roman Kleibl. Fost rugbyst profesionist, la fel ca şi Moroşanu, Edwards a câştigat anul trecut în faţa lui Raul Cătinaş la Tokyo şi trebuia să participe la marea finală K-1, însă s-a retras din cauza unor neînţelegeri contractuale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici