Cătălin Munteanu: Dinamo poate face faţă oricărui adversar din Liga I

Mijlocaşul dinamovist Cătălin Munteanu consideră că echipa Dinamo poate face faţă oricărui adversar din Liga I, în ciuda plecării unui număr mare de jucători în această pauză competiţională.

81 afișări
Imaginea articolului Cătălin Munteanu: Dinamo poate face faţă oricărui adversar din Liga I

Cătăli Munteanu: Dinamo poate face faţă oricărui adversar din Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Au plecat mulţi jucători în iarna asta, au venit însă câţiva copii de la alte echipe şi de la echipa a doua a clubului. Suntem 24 de jucători în lot. Asta a fost politica clubului şi cei care am rămas trebuie să ne facem treaba cât mai bine şi să scoatem rezultate cât mai bune. Am rămas şi jucători experimentaţi şi jucători tineri, care şi-au arătat valoarea, şi cred că putem face faţă oricărei echipe din campionat", a spus Munteanu, luni, în cantonamentul din Antalya.

Mijlocaşul crede că Dinamo are destui atacanţi valoroşi şi că brazilianul Junior Moraes, de la Gloria Bistriţa, nu ar fi adus nimic în plus: "Cred că Dănciulescu este primul căpitan şi va rămâne întotdeauna. El este jucătorul emblematic de la Dinamo, cel mai experimentat şi cel mai vechi. Cred că atacanţii pe care îi avem acum sunt printre cei mai buni din campionat. Nu ştiu ce plus ar fi adus Moraes, avându-i aici pe Dănciulescu, Ganea sau Alexe, care poate juca vârf".

Cătălin Munteanu speră ca restanţele financiare pe care care clubul le are către jucători să fie achitate în scurt timp. "Orice persoană care nu îşi primeşte salariul la timp este afectată. Toţi cei care am fost aici am dat dovadă de caracter în ultimele şase luni şi am înţeles situaţia clubului. Am fost alături de club. E bine că domnul Cristi Borcea este alături de noi şi că încet, încet se rezolvă problemele financiare".

Dinamo s-a despărţi în această iarnă de zece jucători: Adrian Cristea şi Elias Bazzi, ambii transferaţi la Universitatea Cluj, Andrei Cristea, la Karlsruher SC, Ousmane N'Doye, la Astra Ploieşti, Florin Bratu, la Gaz Metan Mediaş, Adrian Scarlatache şi Nicolae Muşat, ambii la Khazar Lankaran, Juan Pablo Garat, liber de contract, Laurenţiu Rus, la FCM Târgu Mureş şi Marius Niculae, la Kavala FC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici