„Cel mai mare nume din K-League”. FC Seul îl anunţă transferul lui Jesse Lingard

  • Jesse Lingard ia un nou start în Coreea de Sud.
  • Unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri ale sezonului 2023/24, englezul este noul jucător al lui FC Seul.
  • Lingard a jucat pentru Man. United.
75 afișări
Imaginea articolului „Cel mai mare nume din K-League”. FC Seul îl anunţă transferul lui Jesse Lingard

Jesse Lingard a fost coelg cu Cristiano Ronaldo la Manchester United

Anunţul a fost făcut de club, care subliniează caracterul extraordinar al achiziţiei. Un cadou pentru cea de-a 20-a aniversare a clubului, care şi-a asumat acest nume din 2004, mutându-se în capitala Coreei de Sud.

„Scopul este de a consolida statutul clubului ca fiind cel mai important club din Coreea de Sud”, a precizat FC Seul într-un comunicat.

Primele cuvinte ale lui Jesse Lingard au fost pe reţelele de socializare ale lui FC Seul: „Vreau să fiu în centrul proiectului K-League cât mai curând posibil. Abia aştept să mă întâlnesc cu antrenorul şi să am un impact asupra echipei”.

În vârstă de 31 de ani împliniţi la 15 decembrie anul trecut, Lingard a fost considerat, pe bună dreptate, unul dintre cei mai importanţi jucători englezi din a doua jumătate a anilor 2010. Numele său este strâns legat de cel al lui Manchester United, cu care a adunat 232 de apariţii în toate competiţiile, inclusiv câştigarea Europa League în 2017.

A îmbrăcat tricoul echipei naţionale a Angliei în 32 de ocazii, participând la Cupa Mondială din 2018 din Rusia, încheiată cu un loc patru.

În ultimii ani a trecut prin momente complicate, ajungând chiar să se lupte pentru a-şi găsi un loc. Ultimul său sezon important a fost la West Ham, în 2021, unde a marcat nouă goluri în 16 meciuri. Ultima sa experienţă este la Nottingham Forest, unde a marcat 2 goluri în 20 de meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici