Cel puţin 1.500 de persoane urmăresc meciul Steaua - Chelsea în picioare, pe Arena Naţională

Cel puţin 1.500 de persoane urmăresc în picioare meciul dintre Steaua şi Chelsea Londra, pe Arena Naţională, partidă contând pentru prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa.

315 afișări
Imaginea articolului Cel puţin 1.500 de persoane urmăresc meciul Steaua - Chelsea în picioare, pe Arena Naţională

Cel puţin 1.500 de persoane urmăresc meciul Steaua - Chelsea în picioare, pe Arena Naţională

Cele aproximativ 1.500 de persoane stau în picioare pe breteaua de beton de deasupra primului inel al Arenei Naţionale.

Fanii stau în picioare la cele două peluze şi la tribuna a doua. În acele zone nu mai sunt locuri libere pe scaune, singurele locuri libere fiind în zona fanilor echipei Chelsea, între tribuna I şi Peluza Nord, loc îngrădit de stewarzi.

STEAUA - CHELSEA LIVE TEXT

Meciul Steaua Bucureşti - Chelsea Londra este transmis LIVE TEXT pe mediafax.ro şi prosport.ro şi LIVE pe ProTV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici