Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, urmărită de trei miliarde de telespectatori

Comitetul de organizare a Jocurilor Olimpice de la Soci a anunţat că aproximativ trei miliarde de telespectatori din întreaga lume au urmărit, vineri seară, ceremonia de deschidere a competiţiei de iarnă.

163 afișări
Imaginea articolului Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, urmărită de trei miliarde de telespectatori

Ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Soci, urmărită de trei miliarde de telespectatori (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Ceremonia a fost urmărită de 40.000 de spectatori prezenţi la stadionul Fişt şi de trei miliarde de telespectatori din întreaga lume", se arată într-un comunicat al organizatorilor.

În Europa, o audienţă semnificativă s-a înregistrat în Germania (8,99 milioane de telespectatori). A fost cea mai mare cifră înregistrată în Germania pentru o ceremonie de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă, după JO de la Lillehammer, din 1994 (9,24 milioane de telespectatori).

În Franţa, au urmărit ceremonia de la Soci aproximativ 5,5 milioane de telespectatori, iar în Marea Britanie 2,5 milioane de telespectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici