Cesare Prandelli: Mutu îşi caută singur problemele

Selecţionerul Italiei, Cesare Prandelli, a declarat, joi, că Mutu "îşi caută singur problemele", comentând astfel situaţia românului, exclus din lotul Fiorentinei din cauza unui comportament neadecvat, însă a menţionat că nu ar ezita să-l aducă la Cesena dacă ar pregăti această formaţie.

22 afișări
Imaginea articolului Cesare Prandelli: Mutu îşi caută singur problemele

Cesare Prandelli: Mutu îşi caută singur problemele (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"L-am sunat pentru a-i ura «La mulţi ani» de ziua lui. Adevărul este că el îşi caută singur probleme", a spus Cesare Prandelli, prezentat la Universitatea din Parma, cu ocazia introducerii unui master privind gestiunea în domeniul sportului.

Întrebat dacă l-ar lua la Cesena, în cazul în care ar antrena această formaţie, Prandelli a răspuns categoric: "Da".

Directorul sportiv al clubului Cesena, Maurizio Marin, a declarat, miercuri seară, pentru site-ul tuttomercatoweb.com, că gruparea sa are un acord cu atacantul român Adrian Mutu, dar acesta trebuie să-şi rezolve mai întâi situaţia cu echipa AC Fiorentina.

Adrian Mutu a fost exclus de curând din lotul Fiorentinei după mai multe acte de indisciplină. Potrivit presei italiene, de serviciile lui Mutu se interesează grupări precum Cesena, Genoa, Bologna, Juventus Torino sau Los Angeles Galaxy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici