CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Europa League. CFR Cluj - Dudelange 2-5 la general

FR Cluj a fost învinsă, joi, 30 august, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (0-0), de formaţia Dudelange din Luxemburg, în manşa a doua a play-off-ului Ligii Europa.

232 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Europa League. CFR Cluj - Dudelange 2-5 la general

CFR Cluj a ratat calificarea în grupele Europa League. CFR Cluj - Dudelange 2-5 la general

Clujenii au fost conduşi cu 3-0 şi părăsesc competiţia după ce Dudelange s-a impus şi în tur, cu scorul de 2-0. Echipa antrenată de Antonio Conceicao a făcut un joc slab, lent, şi-a creat puţine ocazii de gol şi a gafat nepermis pe faza defensivă.

Clujenii au avut prima oportunitate în min. 3, dar Prempeh a respins de pe linia porţii. Oaspeţii au replicat printr-un şut de la mare distanţă al lui Melisse (11), respins de portarul spaniol al CFR-ului în corner.

Ţucudean a reluat pe lângă poartă (17), în urma unui corner, după care a trimis din doar 5 metri, de asemenea, cu capul, în braţele lui Frising (33). O eroare a portarului luxemburghez nu a putut fi speculată de Vinicius (35), care a şutat pe lângă poartă.

În finalul primei reprize, Camora (40) şi Ioniţă (43) nu au nimerit ţinta cu şuturi din afara careului.

Soarta calificării s-a decis în primele zece minute ale părţii secunde, când Sinani a reuşit o dublă: luxemburghezul a deschis scorul în min. 51 cu un şut senzaţional de la 25 metri, după o minge pierdută de Ioniţă la centrul terenului, iar apoi a marcat din careu, la colţul lung, după o minge pierdută de Males (54).

CFR a reuşit să construiască o serie de faze periculoase, dar Frising (60) a reţinut şutul lui Omrani din 6 metri, apoi portarul oaspeţilor a deviat un şut al lui Ioniţă peste bară (65), iar la cornerul care a urmat, camerunezul Tambe a reluat în bară transversală.

Umilinţa a luat proporţii în min. 78, când Turpel a marcat al treilea gol al oaspeţilor, după ce a trecut de Lang.

CFR Cluj a ratat prin Baptista (80), cu un şut de la 20 m, iar apoi a marcat de două ori, prin Tambe (85), cu un şut din mijlocul careului, şi prin Omrani (88), din pasa lui Tambe. Campioana putea chiar egala, dar Frising (90+1) a reţinut mingea trimisă din apropiere cu capul de Păun.

F91 Dudelange şi-a trecut în palmares o nouă victimă, după ce în turul al treilea preliminar a trecut de Legia Varşovia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici