CFR Cluj câştigă deplasarea de la Târgovişte şi se menţine aproape de FCSB

CFR Cluj a revenit la un punct de liderul FCSB, după ce a învins luni seara, în deplasare, în ultimul meci al etapei a 20-a a Ligii 1, pe Chindia Târgovişte, unicul gol al meciului fiind marcat de la punctul cu var.

233 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj câştigă deplasarea de la Târgovişte şi se menţine aproape de FCSB

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ultima partidă e etapei a 20-a s-a jucat luni seara între Chindia Târgovişte şi CFR Cluj, ardelenii adjudecându-şi toate cele 3 puncte, în urma victoriei cu 1-0, gol marcat de Păun, în mintul 52, din lovitură de la 11 metri.

Prima jumătate de oră a fost una de tatonare reciprocă, cu un joc defăşurat cu precădere la mijlocul terenului. Prima mare ocazie a primei reprize le-a aparţinut oaspeţilor, şutul lui Păun din afara careului fiind respins cu dificultate de portarul Aioani, în minutul 42. Căpuşă l-a imitat peste doar 3 minute, şutul său fiind parat de Sandomierski.

CFR a deschis scorul la scurt timp după revenirea de la cabine, Păun transformând o lovitură de penalitate, dictată în urma unui henţ în careu.

Chindia a trecut la cârma jocului şi l-a pus la încercare în mai multe rânduri pe Sandomierski, culminând cu şutul în bara transversală al lui Marco Dulca de la aproape 30 de metri.

Partida s-a încheiat 0-1 şi CFR se apropie cu cele 3 puncte de liderul FCSB, cele două fiind despărţite de un singur punct.

Chindia rămâne pe locul 6, cu 28 de puncte, însă la doar un singur punct distanţă de urmăritoarea FC Botoşani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici