GALERIE FOTO  CFR Cluj, eliminată de Corvinul din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. Pleacă Mutu?

La Hunedoara, divizionara secundă s-a impus cu 4-0 şi merge fluierând în careul de aşi, profitând şi de faptul că adversarii au jucat în 10 oameni timp de 79 de minute.

3691 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj, eliminată de Corvinul din sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. Pleacă Mutu?

Sursa foto: Facebook FC Corvinul 1921 Hunedoara

Cu Mircea Lucescu în tribună, dar şi pe gazon (a dat lovitura de începere în amintirea vremurilor glorioase), Corvinul Hunedoara s-a impus marţi seară, la scor, în faţa CFR-ului pregătit de Adi Mutu.

Misiunea gazdelor a fost uşurată de faptul că grecul Panagiotis Tachtsidis a fost eliminat după numai 11 minute.

Cu peste 10.000 de omani în spate, Corvinul antrenat de Florin Maxim, care nu are drept de promovare în Superligă, a punctat prin Lică (43), Marius Coman (51), Pîrvulescu (67) şi prin Pop (90+2).

Adrian Mutu este la un pas de demitere/demisie. „A fost roşu clar la Tachtsidis. I-a spart nasul, i-a sărit sânge. Nu am prea multe de spus. Am venit la interviu din respect pentru voi şi competiţie. Am fost penibili! Mai rău decât a fi penibili nu se poate! Nu pot găsi scuze, chiar dacă am avut eliminat şi s-au accidentat Camora, Mogos.

Echipa trebuia să joace în 10 cu un adversar de Liga 2. Am văzut că alţii pot. Trebuia să joace, chiar şi fără antrenor pe bancă, cu om în minus, trebuia să joace fotbal. Avem o problemă de atitudine. Începând de la meciul cu Sepsi simt asta. Mâine voi anunţa ce decizie iau. Eu mă simt umilit. Nu se poate! Mâine anunţ clubul. Tot bugetul lor e cât 3 jucători de la noi.

Nu se poate aşa ceva! Sunt umilit. Nu cred că aş putea să îi iert pe jucători după acest eşec. Era foarte important meciul, nu se respectă culorile clubului, nu sunt respectat eu. În cariera mea de jucător, de antrenor, chiar dacă am pierdut, am avut o altă abordare. Mă gândesc bine în seara asta, mâine anunţ clubul”, a declarat Mutu, la flash-interviu, la DigiSport.

Celelalte sferturi de finală sunt U Craiova 1948 - FC Voluntari, Universitatea Criaiova - Oţelul Galaţi şi U Cluj - FC Hermannstadt.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici