CFR Cluj - FC Horst, scor 13-1, într-un meci amical

Formaţia CFR Cluj a învins, sâmbătă, cu scorul de 13-1 (6-0), echipa FC Horst, din liga a cincea olandeză, în primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Antalya, în care atacantul Cristian Bud a înscris de cinci ori, informează site-ul oficial al clubului clujean.

28 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - FC Horst, scor 13-1, într-un meci amical

CFR Cluj - FC Horst, scor 13-1, într-un meci amical (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de De Zerbi '13, '41, E. Dică '22, Bjelanovici '28, Edimar '37, Bud '58, '66, '73, '74, '87, Traore '67, Hora '69, precum şi de un jucător de la FC Horst, în minutul 30, în propria poartă. Pentru echipa olandeză a înscris Erik Martens, în minutul 83.

Tehnicianul Alin Minteuan a folosit în prima repriză următorii jucători: Mincă, Cadu, Edimar, Rada, Panin, Kone, Nicoară, Dică, Mureşan, De Zerbi, Bjelanovici. Au mai evoluat: Amadio, Mocan, Păun, Hora, Batin, Negruţ, Bastos, Peralta, Kivuvu, Bud, Traore.

CFR Cluj mai are programat un meci amical în primul stagiu de pregătire din Antalya, luni, cu echipa ucraineană Metalurg Doneţk. În al doilea stagiu de pregătire, care se va desfăşura tot în Antalya, în perioada 28 ianuarie - 11 februarie, clujenii vor evolua împotriva formaţiilor SV Ried (Austria), FC Koper (Slovenia), FC Rijeka (Croaţia) şi Litex Loveci (Bulgaria).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici