CFR Cluj întâmpină probleme cu deplasarea înaintea meciului cu FC Voluntari. Anunţul făcut de Dan Petrescu

CFR Cluj întâmpină probleme cu deplasarea înaintea partidei cu FC Voluntari, din etapa 22 a Ligii 1. Din cauza condiţiilor meteorologice, avionul spre Bucureşti ar putea să rămână la sol.

152 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj întâmpină probleme cu deplasarea înaintea meciului cu FC Voluntari. Anunţul făcut de Dan Petrescu

CFR Cluj întâmpină probleme cu deplasarea înaintea meciului cu FC Voluntari. Anunţul făcut de Dan Petrescu

Astfel, echipa pregătită de Dan Petrescu ar fi nevoită să ajungă la meciul cu FC Voluntari cu autocarul. Cu toate acestea, Petrescu încă speră că ceaţa se va ridica şi vor putea ajunge la Bucureşti rapid.

”Moralul a fost mai bun după nişte victorii. Problema e cu deplasarea. Sper să reuşim să ajungem cu avionul pentru că nu mi-ar plăcea astăzi să mergem cu autocarul 7-8 ore înainte de meci. Ar fi o problemă pentru noi. Dacă plecăm cu autocarul, o să fie foarte greu să stai 10 ore în autocar înainte de meci şi să ai pretenţii ca jucătorii să fie maxim. Şi avem şi o echipă mai în vârstă. Sper să reuşim să plecăm”, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Partida FC Voluntari – CFR Cluj, din etapa 22 a Ligii 1, se joacă sâmbătă, începând cu orele 20:00.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici