CFR Cluj - STEAUA: Peste 250 de jandarmi vor asigura ordinea la meci

Peste 250 de jarndami vor asigura ordinea publică la meciul dintre CFR Cluj şi Steaua Bucureşti, de duminică, acesta fiind considerat cu grad de risc ridicat.

332 afișări
Imaginea articolului CFR Cluj - STEAUA: Peste 250 de jandarmi vor asigura ordinea la meci

Peste 250 de jandarmi vor asigura ordinea publică la meciul CFR Cluj - Steaua (Imagine: Alexandru Solomon/Mediafax Foto)

În ziua meciului, începând cu ora 18.00, traficul auto şi pietonal va fi restricţionat în zona stadionului, iar forţele de ordine vor număra peste 250 de jandarmi şi 160 de agenţi de pază, conform comunicatului de vineri al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj.

De asemenea, 10 suporteri ai echipei CFR Cluj şi 21 de suporteri ai formaţiei Steaua Bucureşti au interdicţie de a participa la meci, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei.

Partida dintre CFR şi Steaua Bucureşti, din etapa a 28-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 20.30, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu", din Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici