Chelsea a finalizat transferul lui Sterling de la Manchester City

Atacantul englez Raheem Sterling s-a alăturat londonezilor de la Chelsea cu un contract pe cinci ani de la Manchester City, au anunţat miercuri cele două cluburi din Premier League.

121 afișări
Imaginea articolului Chelsea a finalizat transferul lui Sterling de la Manchester City

Raheem Sterling, Facebook

Tranzacţia are o valoare de aproximativ la 50 de milioane de lire sterline, potrivit presei britanice.

„Este evident că am realizat multe în cariera mea până acum, dar mai sunt încă multe de realizat şi abia aştept să fac asta în tricoul lui Chelsea", a declarat Sterling pentru site-ul clubului.

„Londra este casa mea şi locul unde a început totul pentru mine şi este uimitor că acum am ocazia să joc în faţa prietenilor şi a familiei, săptămână de săptămână, pe Stamford Bridge".

Sterling devine primul transfer oficial al lui Chelsea sub noul acţionariat condus de Todd Boehly şi Clearlake Capital, care a preluat clubul de la rusul Roman Abramovici, la sfârşitul lunii mai.

Jucătorul de 27 de ani a jucat 47 de meciuri în toate competiţiile pentru City în sezonul trecut, marcând de 17 ori şi oferind nouă pase de gol.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici