CHELSEA-STEAUA - Ponta: Diseară merg la meci, la Londra, dacă reuniunea la Bruxelles se termină la timp

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, că va merge în cursul serii la meciul retur Chelsea-Steaua, care se va desfăşura la Londra, dacă întâlnirea PES de la Bruxelles, la care va participa anterior, se termină la timp.

1638 afișări
Imaginea articolului CHELSEA-STEAUA - Ponta: Diseară merg la meci, la Londra, dacă reuniunea la Bruxelles se termină la timp

CHELSEA-STEAUA - Ponta: Diseară merg la meci, la Londra, dacă reuniunea la Bruxelles se termină la timp (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Întrebat dacă va merge la meci la Londra, Ponta a precizat: "Dacă reuşesc, dacă se termină întâlnirea de la Bruxelles la timp, da".

El a arătat că nu dă un pronostic asupra rezultatului meciului.

"Nu mă ocup cu pronosticuri, am alte lucruri în fişa postului", a spus Ponta.

Formaţia Steaua a învins, recent, pe Arena Naţională, cu scorul de 1-0 (1-0), deţinătoarea trofeului Ligii Campionilor, echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Unicul gol a fost marcat de Rusescu, în minutul 34, care a transformat penaltiul obţinut tot de el după ce a fost faultat în careu de Bertrand.

Premierul a fost prezent şi la meciul desfăşurat la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici