Chipciu şi-a inaugurat o pagină pe Facebook, pentru că nu-i mai găseşte pe fanii Stelei la stadion

Mijlocaşul echipei Steaua, Alexandru Chipciu, a anunţat, marţi, că şi-a deschis o pagină oficială pe reţeaua de socializare Facebook, pentru a-i găsi pe fanii Stelei care nu prea mai vin la meciurile campioanei.

138 afișări
Imaginea articolului Chipciu şi-a inaugurat o pagină pe Facebook, pentru că nu-i mai găseşte pe fanii Stelei la stadion

Chipciu şi-a inaugurat o pagină pe Facebook, pentru că nu-i mai găseşte pe fanii Stelei la stadion (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Mi-e dor de fani. Şi dacă nu prea îi mai găsesc pe stadion, am hotărât să-i caut pe Facebook. Mi-am făcut pagină oficială, prin care sper să comunic cu fanii Stelei cât mai mult. Începând de astăzi, ne întâlnim aici", a scris Chipciu pe pagina sa de pe reţeaua de socializare.

Suporterii Stelei au decis să boicoteze meciurile echipei de fotbal, după ce gruparea "roş-albastră" a pierdut în instanţă dreptul de a folosi marca Steaua în favoarea Clubului Sportiv al Armatei.

Chipciu nu a evoluat în partida echipei naţionale cu Insulele Feroe, din preliminariile Campionatului European din 2016, din cauza unei accidentări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici