Chivorchian: Cazul Negoiţă - Bărboianu va ajunge la Comisia de Disciplină a FRF

Secretarul General al FRF, Gheorghe Chivorchian, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că acuzele de noncombat formulate de acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, la adresa fundaşului Ştefan Bărboianu după meciul cu Steaua vor ajunge în zilele următoare la Comisia de Disciplină.

83 afișări
Imaginea articolului Chivorchian: Cazul Negoiţă - Bărboianu va ajunge la Comisia de Disciplină a FRF

Ştefan Bărboianu (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Legat de declaraţia domnului Negoiţă, Departamentul de Integritate al FRF să ştiţi că nu doarme, este foarte activ. Şi dacă nu vom avea un răspuns zilele acestea să fiţi convinşi că vom sesiza Comisia de Disciplină a FRF", a spus Chivorchian.

Întreabat ce riscă FC Dinamo dacă acuzaţiile lui Ionuţ Negoiţă nu sunt reale, oficialul FRF a răspuns: "Nu cunosc deocamdată. După ce voi avea tot dosarul în faţă pot să analizez, dar cei care se vor pronunţa vor fi tot cei de la Comisia de Disciplină. Cei care vor instrumenta cazul sunt convins că vor avea în faţă toate documentele necesare. Departamentul de Integritate este foarte activ din punctul acesta de vedere".

Acţionarul FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, l-a acuzat, la 6 mai, pe fundaşul Ştefan Bărboianu, pe care l-a dat afară de la echipă, că nu şi-a apărat corect şansele în derbiul cu Steaua, pierdut de "alb-roşii" cu scorul de 1-3, omul de afaceri precizând că ştie toate detaliile "trădării".

Ştefan Bărboianu a fost titular, la 3 mai, în meciul formaţiei Dinamo, pierdut cu scorul de 1-3, pe teren propriu, în faţa echipei Steaua, în cadrul etapei a XXX-a a Ligii I. El a provocat în minutul 76 lovitura de la unsprezece metri din care Steaua a deschis scorul prin Nicolae Stanciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici