Chivu a revenit la Inter după patru luni de absenţă. Stramaccioni: Am recuperat un om de bază, a fost foarte bun

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, a declarat, marţi seară, după victoria din meciul cu Hellas Verona, scor 2-0, din optimile de finală ale Cupei Italiei, că formaţia sa a fost pusă în dificultate în prima jumătate de oră.

141 afișări
Imaginea articolului Chivu a revenit la Inter după patru luni de absenţă. Stramaccioni: Am recuperat un om de bază, a fost foarte bun

Cristi Chivu (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"În prima jumătate de oră am avut dificultăţi, dar apoi am început să pasăm mai bine. Balonul a circulat mai bine, am avut viteză în acţiuni şi am găsit spaţii", a spus Chivu la Rai Sport.

Antrenorul formaţiei milaneze, Andrea Stramaccioni, a afirmat că nu se aştepta la o evoluţie aşa bună din partea fundaşului român. "Chivu a revenit după mult timp şi a jucat mai bine decât mă aşteptam. A fost foarte bun şi a dat siguranţă. Am recuperat un om de bază", a precizat Stramaccioni.

Echipa Internazionale Milano, cu fundaşul Cristian Chivu integralist, s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Italiei, după ce a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Hellas Verona, din liga a doua, în optimile competiţiei.

Chivu a revenit pe teren după o pauză de peste patru luni. Fundaşul român s-a accidentat la începutul lunii august în timpul unui meci cu echipa Hajduk Split, din play-off-ul Ligii Europa. Chivu, în vârstă de 32 de ani, a suferit o luxaţie la un deget de la piciorul drept şi a fost operat la începutul lunii octombrie.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Cassano '50 şi Guarin '54.

În sferturile de finală, Internazionale Milano va întâlni învingătoarea partidei dintre echipele SSC Napoli şi Bologna.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici