Circulaţia în zona stadionului unde va avea loc meciul de fotbal CFR Cluj-Timişoara, restricţionată

Circulaţia pe străzile din apropierea stadionului "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca, unde se va desfăşura meciul CFR Cluj-Timişoara, va fi restricţionată, miercuri, începând cu ora 19.00, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj, circulaţia va fi restricţionată pe străzile Romulus Vuia, Gruia, 11 Octombrie, Lăpuşului, Baia Mare şi Miron Costin.

"Circulaţia va fi restricţionată, cu excepţia riveranilor, în cursul zilei de miercuri, începând cu ora 19,00, pe străzile din apropierea stadionului «Dr. Constantin Rădulescu». Măsura a fost luată ca urmare a desfăşurării, de la ora 21.00, a meciului de fotbal dintre echipele CFR Cluj şi FC Timişoara", se arată în comunicat.

Agenţii de circulaţie vor lua măsuri de fluidizare a traficului rutier şi pietonal în zona centrală, în zona adiacentă stadionului şi pe principalele artere de circulaţie care converg spre stadion, iar poliţiştii le recomandă şoferilor să respecte indicaţiile acestora şi să parcheze doar în locurile special amenajate.

Meciul dintre CFR Cluj şi FC Timişoara va avea loc, miercuri, începând cu ora 21.00, pe Stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din Cluj-Napoca.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici