Claudiu Niculescu, antrenor interimar la Universitatea Cluj

Finanţatorul echipei Universitatea Cluj, Florian Walter, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că tehnicianul Marian Pană şi-a dat demisia din funcţia de antrenor principal al formaţiei ardelene, acesta precizând că de pregătire se va ocupa atacantul Claudiu Niculescu.

32 afișări
Imaginea articolului Claudiu Niculescu, antrenor interimar la Universitatea Cluj

Claudiu Niculescu, antrenor interimar la Universitatea Cluj (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Pană a venit în această seară la mine, am discutat şi m-a anunţat că renunţă la funcţie. E o decizie care mă surprinde şi pe mine. Probabil că a contat mult înfrângerea de la Sportul. Am în minte câteva nume de antrenor, o să muncesc în această seară şi la noapte să găsesc varianta cea mai bună. Până când va fi numit un nou antrenor, Claudiu Niculescu se va ocupa de pregătirea echipei. El a condus antrenamentul de azi şi probabil că îl va conduce şi pe cel de mâine", a spus Walter.

Universitatea Cluj a pierdut, duminică, partida susţinută în deplasare în faţa echipei Sportul Studenţesc. După disputarea a XIV etape, Universitatea Cluj ocupă locul zece cu 18 puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici