Clubul CFR Cluj, obligat de CNSL la plata a 80.800 de euro către jucătorii Dokovici şi Ganea

Camera Naţională pentru Soluţionarea Litigiilor (CNSL) din cadrul FRF a obligat clubul CFR Cluj la plata a 80.800 de euro către jucătorii Damjan Dokovici şi Liviu Ganea, reprezentând restanţe salariale, informează, joi, site-ul oficial al LPF.

85 afișări
Imaginea articolului Clubul CFR Cluj, obligat de CNSL la plata a 80.800 de euro către jucătorii Dokovici şi Ganea

Clubul CFR Cluj, obligat de CNSL la plata a 80.800 de euro către jucătorii Dokovici şi Ganea (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cea mai mare parte din această sumă, 70.000 de euro, gruparea ardeleană trebuie să i-o achite croatului Damjan Dokovici, cel care a evoluat la CFR Cluj sub formă de împrumut în sezonul trecut. Către Liviu Ganea, CFR Cluj este obligată să vireze suma de 10.800 de euro. De asemenea, clubul clujean a fost obligată şi la plata sumei de 455 lei, pentru fiecare jucător, reprezentând cheltuieli de judecată.

De asemenea, Camera Naţionala pentru Soluţionarea Litigiilor din cadrul FRF a obligat clubul Pandurii Târgu Jiu la plata sumei de 200.207 lei, inclusiv TVA, către gruparea Gaz Metan Mediaş, în baza acordului de transfer al jucătorului Eric de Oliveira.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici