"Coana Miţa Biciclista" în Turul Ciclist al României

Asociaţia "Bate Şaua să Priceapă Iapa" pune în scenă spectacolul de teatru "Coana Miţa Biciclista", care va fi prezentat în paralel cu Turul Ciclist al României, după ceremonia de premiere a fiecărei zile.

321 afișări
Imaginea articolului "Coana Miţa Biciclista" în Turul Ciclist al României

"Coana Miţa Biciclista" în Turul Ciclist al României

"Călare pe bicicleta ei «chic», cu ghidon de argint şi plăcuţă de înmatriculare, ea a dat buzna direct în curţile regale de la începutul secolului XX! Noi ne dorim să punem în valoare un personaj care a existat cu adevărat, pe care românii l-au ignorat până acum, dar care a făcut pentru bicicletă în România ceea ce a făcut Coco Channel pentru modă în Franţa şi în întreaga lume! De aproape zece ani, Batem Şaua pentru a dezvolta «cultura bicicletei» în România încercând să schimbăm, prin toate mijloacele posibile, mentalitatea românilor cu privire la utilizarea bicicletei din punct de vedere utilitar, turistic şi sportiv. Facem acest lucru încercând să introducem bicicleta în viaţa de zi cu zi a locuitorilor marilor oraşe, şi nu numai, prin toate tipurile de activităţi şi mesaje", se precizează într-un comunicat al asociaţiei.

Regia spectacolului îi aparţine lui Mihai Barangă. Din distribuţie fac parte Andreea Duţă, Mihai Barangă, Vlad Oancea şi Richard Bovnoczki, coregrafia este realizată de Andreea Duţă, iar coloana sonoră de Nuku Rădulescu.

Datele şi oraşele în care vor fi jucate spectacolele:

  • 1 iunie - Constanţa (Mamaia), 20.00;

  • 2 iunie - Galaţi, 19.00;

  • 3 iunie - Vaslui, 18.30;

  • 4 iunie - Botoşani, 17.00;

  • 5 iunie - Suceava, 17.45;

  • 6 iunie - Târgu Mureş, 17.45;

  • 7 iunie - Râmnicu Vâlcea, 17.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici