Comisia de Disciplină a întors la Comisia de Recurs dosarul Oţelul Larisa - Corona Braşov

Comisia de Disciplină a FRF a întors, joi, dosarul Oţelul Larisa - Corona Braşov la cea de recurs, din cauza unei erori a celei din urmă, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul federaţiei.

106 afișări
Imaginea articolului Comisia de Disciplină a întors la Comisia de Recurs dosarul Oţelul Larisa - Corona Braşov

Comisia de Disciplină a întors la Comisia de Recurs dosarul Oţelul Larisa - Corona Braşov (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Corona Braşov i-a transferat, în vară, de la Oţelul Larisa pe jucătorii Marius Martac şi George Ştefan, în schimbul sumei de 80.000 de euro.

Gruparea braşoveană nu a achitat suma, iar Larisa s-a îndreptat către Comisia Naţională de Soluţionare a Litigiilor şi ulterior la Comisia de Recurs. Cea din urmă a stabilit că braşovenii au de plătit suma de 80.000 de euro plus TVA. Însă cele două cluburi, atât Corona, cât şi Oţelul Larisa, nu sunt plătitoare de TVA, astfel încât suma de plată a fost de 80.000 de euro. Între timp, Corona Braşov a achitat datoria către Oţelul Larisa, dar nu şi TVA-ul.

"Corona are o convenţie ratificată de Comisia de Recurs în care scrie că are să achite către Oţelul Larisa o sumă de bani plus TVA, ori ambele cluburi nu sunt plătitoare de TVA. Corona a achitat datoria între timp. Braşovenii au venit cu o hârtie de la fiscul local că ambele cluburi nu sunt plătitoare de TVA, iar cazul a fost trimis la Comisia de Recurs pentru lămurirea problemei", au anunţat sursele citate.

Preşedintele secţiei de fotbal a Corona Braşov, Ciprian Anghel, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că reprezentanţii Comisiei de Disciplină i-au transmis că are la dispoziţie două săptămâni pentru lămurirea problemei, altfel clubul ar urma să fie depunctat. "Comisia de Disciplină ne-a dat un termen de două săptămâni pentru a rezolva problema. Noi avem de plătit TVA-ul din transferurile lui Martac şi George Ştefan, dar nu avem cum să îi achităm către Oţelul Larisa, deoarece clubul nu este plătitor de TVA. Comisia de Disciplină ne-a îndrumat către Comisia de Recurs pentru a lămuri problema", a spus, pentru MEDIAFAX, preşedintele secţiei de fotbal a Corona Braşov, Ciprian Anghel.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici