Conceicao: Victoria noastră este meritată

Antrenorul Antonio Conceicao a declarat, sâmbătă, că victoria formaţiei CFR Cluj în meciul cu Farul Constanţa, scor 1-0, este meritată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1 afișare

"A fost un joc dificil, s-a jucat tare, la minge. În prima repriză am jucat puţin mai defensiv. A doua repriză am ieşit mai multe la atac. Ne-am creat ocazii, mai puteam înscrie. Victoria a fost meritată, nu comentez arbitrajul. Dacă vom câştiga fiecare meci, putem ajunge pe primul loc, dar nu depinde doar de CFR", a declarat Conceicao.

Campioana României, CFR Cluj, a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formaţia Farul Constanţa, într-un meci contând pentru etapa a XXV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici