Conducerea FC Dinamo doreşte rezilierea contractului cu Mihai Teja

Conducerea FC Dinamo doreşte rezilierea contractului cu antrenorul Mihai Teja, însă nu a găsit deocamdată formula de încetare a înţelegerii dintre cele două părţi, au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul grupării din Şoseaua din Ştefan cel Mare.

177 afișări
Imaginea articolului Conducerea FC Dinamo doreşte rezilierea contractului cu Mihai Teja

Mihai Teja (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Mihai Teja şi conducerea FC Dinamo s-au întâlnit, miercuri, la sediul clubului, dar nu au ajuns la un acord de încetare pe cale amiabilă a contractului.

De altfel, la ieşirea de la întâlnirea care a avut loc la sediul clubului preşedintele executiv Daniel Stanciu a declarat că Teja este în continuare antrenorul lui Dinamo şi că nu are în vedere contactarea altor tehnicieni pentru preluarea postului.

Dinamo a ratat calificarea în finala Cupei Ligii Adeplast, după ce a pierdut meciul retur, disputat pe teren propriu, cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-3.

Mihai Teja, în vârstă de 36 de ani, se află la conducerea tehnică a echipei Dinamo din ianuarie, după ce l-a înlocuit pe Ionel Dănciulescu, numit interimar în urma plecării lui Flavius Stoican.

Cu Teja pe bancă, Dinamo a pierdut ambele meciuri din Cupa Ligii, cu Pandurii, scoruri 1-2 şi 1-3, şi partida cu ASA Târgu Mureş din campionat, scor 1-2. Tot în Liga I, Dinamo a învins, cu scorul de 1-0, pe Oţelul, la Galaţi, şi cu scorul de 3-0, pe Universitatea Cluj, pe teren propriu, acestea fiind singurele succese ale lui Teja ca antrenor al echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici