Conducerea lui Dinamo le propune jucătorilor modificarea contractelor

Conducerea FC Dinamo i-a chemat pe jucătorii echipei, începând de miercuri şi până la finalul săptămânii, pentru a semna modificări ale contractelor şi introducerea unor clauze de performanţă pentru a-şi putea primi sumele pe care le aveau prevăzute.

141 afișări
Imaginea articolului Conducerea lui Dinamo le propune jucătorilor modificarea contractelor

Conducerea lui Dinamo le propune jucătorilor modificarea contractelor (Imagine: Laurentiu Ieg/Mediafax Foto)

"Miercuri au fost la sediul clubului de la sediul RIN jucătorii Steliano Filip, Alin Roman, Alexandru Dandea, Andrei Manyur, Ionuţ Burnea şi Raphael Stănescu. Unora dintre ei li s-au propus diminuarea contractelor şi introducerea unor clauze de performanţe", au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din cadrul clubului.

Întrebat despre negocierile avute cu jucătorii dinamovişti, preşedintele executiv al grupării "alb-roşii", Constantin Anghelache, a precizat că fotbaliştii care vor fi transferaţi vor avea bonusuri de performanţă, precizând că la contractele aflate în vigoare nu poate efectua modificări.

"Nu am chemat pe nimeni să dau afară. Despre contracte nu se discută acum. Voi avea timp să discut şi despre ele. Sunt nişte reguli în fotbal. Pentru că s-a supărat cineva alaltăieri seară că nu mai are contract, stai că sunt nişte reguli, nu e chiar aşa, sunt înregistrate la FRF. Am avut astăzi, dacă vreţi să mă credeţi, 50 de telefoane de la jucători şi agenţi de jucători. Eu nu mă ocup de conducerea clubului, eu mă ocup de altceva, de a discuta cu jucătorii, de contracte, este o altă muncă de preşedinte executiv. Acum vă spun filozofia salariilor: salariul este în funcţie de muncă şi de rezultate. Numele ce fac? Punem cinci nume în pom şi joacă? Se leagă de performanţa pe care o fac. Vor fi contracte angajante pe de-a-ntregul, cele care se vor face de acum încolo. Celor care sunt făcute nu am ce să le fac. Ei trebuie să înţeleagă că meseria lor e fotbalul. Cei care cer tot felul de salarii cred că nu au ce căuta în fotbal. Nici Barcelona nu ţine aceiaşi jucători an de an şi are jucători, slavă Domnului", a spus Anghelache.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici