Constantin Enache: E greu să ne bată cineva din România, când băieţii sunt implicaţi sută la sută

Tehnicianul echipei Ceahlăul Piatra Neamţ, Constantin Enache, a declarat sâmbătă, după victoria din meciul cu Oţelul Galaţi, scor 4-1, că atunci când elevii săi sunt implicaţi sută la sută gruparea nemţeană este foarte greu de învins.

136 afișări
Imaginea articolului Constantin Enache: E greu să ne bată cineva din România, când băieţii sunt implicaţi sută la sută

Constantin Enache: E greu să ne bată cineva din România, când băieţii sunt implicaţi sută la sută

"A fost un joc mai bun, mult mai eficient. Dorinţa de victorie şi atitudinea băieţilor trebuie scoase în evidenţă. Am ajuns la momentul în care îmi este greu să fac lotul, dar asta se datorează tuturor componenţilor echiperi. Nu a fost cel mai frumos joc, ci a fost cel mai eficient. Când băieţii sunt implicaţi sută la sută e greu să ne bată cineva din România. Am vrea să facem de fiecare dată spectacol, dar înainte de toate avem nevoie de rezultate. Sper ca victoria să fie un ascendent moral pentru meciul de la Iaşi, dar mai ales pentru cel cu Rapid", a spus Enache.

De partea cealaltă, antrenorul Oţelului, Viorel Tănase, s-a declarat nemulţumit de prestaţia jucătorilor săi. "Ceahlăul e o echipă mai determinată. Noi ne-am popus că câştigm dar am intrat cu lejeritate în meci, tratând fără responsabilitate fazele importante. E un rezultat pe care nu îl meritam. Am şi riscat pe final, în ultimul sfert de oră, forţând obţinerea unui punct. Sunt nemulţumit de echipă, dar în spectal de apărători, care au făcut greşeli foatre mari. Deşi nu este Crăciunul am făcut un cadou mare Ceahlăului, cele trei puncte. Însă eu cred în continuare în aceşti băieţi. Dacă ei sunt conectaţi la miza jocului vor avea numai de câştigat", a afirmat Tănase.

Formaţia Ceahlăul Piatra Neamţ a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1 (1-0), echipa Oţelul Galaţi, într-un meci din etapa a XV-a a Ligii I, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Golurile învingătorilor au fost marcate de Bădescu '19, Aloisio '48 şi Stana '79, '88. Pentru Oţelul a înscris Giurgiu, în minutul 73.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici