Contractul antrenorului Viorel Hizo, prelungit cu doi ani

Directorul general al FC Rapid, Grigore Sichitiu, a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că antrenorul Viorel Hizo va conduce formaţia giuleşteană şi în sezonul următor, contractul său fiind prelungit cu doi ani.

15 afișări
Imaginea articolului Contractul antrenorului Viorel Hizo, prelungit cu doi ani

Contractul antrenorului Viorel Hizo, prelungit cu doi ani (Imagine: Mediafax Foto)

"Conducerea a luat decizia să îi prelungească domnului Hizo contractul cu încă doi ani. Rapid avea opţiunea aceasta de a-i prelungi contractul. Acum am semnat, totul este în regulă. Domnul Hizo este aşteptat la reunirea echipei după vacanţă", a afirmat Sichitiu.

La începutul lunii mai, Viorel Hizo l-a înlocuit pe banca tehnică a echipei Rapid pe antrenorul Marian Rada, având ca obiectiv calificarea în Liga Europa. Contractul semnat era valabil până la sfârşitul sezonului cu drept de prelungire pe doi ani.

Reluarea pregătirilor formaţiei giuleştene este planificată pentru data de 29 iunie, iar programul cuprinde efectuarea a două stagii de pregătire, în ţară şi în străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici