Copos: Am amânat conferinţa de presă pentru că Dinu Gheorghe a plecat din ţară

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că motivul amânării conferinţei de presă care ar fi trebuit să aibă loc astăzi este că noul preşedinte, Dinu Gheorghe, a plecat din ţară "după nişte jucători".

18 afișări
Imaginea articolului Copos: Am amânat conferinţa de presă pentru că Dinu Gheorghe a plecat din ţară

Copos: Am amânat conferinţa de presă pentru că Dinu Gheorghe a plecat din ţară (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Am amânat conferinţa de astăzi pentru că domnul Dinu a plecat din ţară, după nişte jucători. A plecat de dimineaţă, de la ora 03.00. A venit la birou la mine, unde a lăsat contractul semnat şi a plecat. Este un profesionist şi o persoană foarte ambiţioasă. Îşi doreşte să reuşească cât mai repede", a spus Copos, care a refuzat să dezvăluie identitatea sau naţionalitatea jucătorilor pe care Dinu Gheorghe intenţionează să-i transfere la Rapid.

George Copos a precizat că Dinu Gheorghe a semnat un contract "până la pensie": "Domnul Dinu a semnat un contract valabil până la pensie. Cred că ar putea fi prelungit şi din acel moment, dar numai să nu fie prea bătrân. Subnt convins că am făcut cea mai bună alegere".

Copos nu ştie dacă noul principal, Marius Şumudică, a semnat contractul. "Marius Şumudică nu ştiu dacă a semnat, domnul Dinu se ocupă de contractul antrenorului, el ştie cel mai bine", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici