Copos îl acuză pe Dumitru Dragomir de manevre premeditate în cazul Varga-Bălan

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, susţine pe blogul său personal că tot ceea ce se întâmplă în cazul Varga - Bălan este o manevră premeditată pusă în practică de preşedintele LPF Dumitru Dragomir.

21 afișări
Imaginea articolului Copos îl acuză pe Dumitru Dragomir de manevre premeditate în cazul Varga-Bălan

Copos îl acuză pe Dumitru Dragomir de manevre premeditate în cazul Varga-Bălan (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"Obstinaţia cu care preşedintele Dragomir a tot afirmat că «Rapidul este în culpă» mă face să fiu convins că, de fapt, este vorba de o manevră premeditată, pusă în practică cu bună ştiinţă, cu minuţiozitate şi cu un sânge rece demn de o cauză mai bună. Ei bine, acest personaj care una face şi alta spune este preşedintele pe care noi, oamenii implicaţi în fotbal, l-am ales să ne apere interesele cu integritate, imparţialitate, profesionalism, tact şi echilibru. Una ne-am dorit, alta avem", spune oficialul rapidist.

George Copos îl contrazice pe Dragomir care afirmase că nu s-a antepronunţat în cazul Varga - Bălan, citând o declaraţie a acestuia făcută într-o emisiune TV.

"Iată, de exemplu, ce a făcut în realitate cel care îşi binemerită supranumele de Corleone. Iată cum i-a «supărat» naşul Dragomir (şi aici nu ştiu ce să iau în calcul: sensul pur religios al relaţiei dintre naşul Dragomir şi finul Chivorchian sau vreo altă accepţie a acestui cuvânt?) pe cei de la Timişoara: afirmând cu nonşalanţă la GSP TV Plus pe 10 martie, înainte de orice pronunţare a vreunei comisii legal constituite: «Nu vor avea nici o şansă la Lausanne. Fac pariu cu Copos. Dacă e ca mine, să îmi dea ceasul lui. Jucătorii n-au nici o vină, dar regulamentul trebuie respectat. Ei nu aveau drept de joc cu Poli Timişoara. Vizele de la LPF nu erau valabile». Sunt antepronunţări care, odată făcute, nu pot fi trecute cu vederea de către nimeni care ar încerca să soluţioneze cazul, afirmaţii menite să preseze pe cei care vor judeca şi totodată să deformeze de la bun început şi judecata opiniei publice", mai afirmă Copos pe blogul său.

Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a respins, miercuri, ca neîntemeiat memoriul grupării Rapid împotriva hotărârii Comisiei pentru Soluţionarea Litigiilor în cazul jucătorilor Dacian Varga şi Tiberiu Bălan. Cazul va reveni la Comisia de Disciplină a LPF, care îl va analiza în cadrul unei şedinţe, vineri, la ora 17.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici