Copos: Nu am discutat cu Ioan Niculae şi nici cu altcineva despre vânzarea Rapidului

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că nu a discutat cu finanţatorul grupării Astra Giurgiu, Ioan Niculae, şi nici cu altcineva despre vânzarea clubului giuleştean.

177 afișări
Imaginea articolului Copos: Nu am discutat cu Ioan Niculae şi nici cu altcineva despre vânzarea Rapidului

Copos: Nu am discutat cu Ioan Niculae şi nici cu altcineva despre vânzarea Rapidului (Imagine: Ovidiu Micsik / MediafaxFoto)

El a catalogat drept "minciuni" informaţiile apărute în presa centrală, conform cărora a vândut pachetul majoritar de acţiuni, înaintea anunţării deciziei Curţii de Apel Bucureşti, care l-a condamnat, luni, la cinci ani de închisoare cu executare în Dosarul Transferurilor.

"Nu ştiu de unde apar astfel de informaţii, dar sunt numai minciuni. Nu am vândut, astea sunt dezinformări care nu ştiu cui folosesc. Nu am discutat cu domnul Niculae despre vânzarea Rapidului şi nici cu altcineva", a spus Copos.

În acelaşi timp, el a adăugat că se simte frustrat şi dezamăgit de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă. "Mă simt extrem de rău, sunt foarte dezamăgit de ce tot s-a întâmplat. Am o frustrare enormă pentru că sunt extrem de nedreptăţit. Sunt dezamăgit şi nu mai am chef de nimic. Poate să treacă şi glonţul prin mine că nu simt nimic", a menţionat acţionarul grupării giuleştene.

George Copos a precizat că singurul lucru care i-a adus un echilibru, luni, după anunţul Curţii de Apel Bucureşti în Dosarul Transferurilor, a fost victoria echipei Rapid în partida din deplasare cu Universitatea Cluj. "Am putut să urmăresc şi eu puţin din meciul de aseară. Victoria băieţilor a fost singurul lucru care mi-a adus un echilibru după ziua de ieri. Este o victorie importantă pentru Rapid şi mă bucur că i-am văzut pe băieţi foarte motivaţi şi dispuşi la efort. M-a dezamăgit însă, ca de fiecare dată, arbitrajul. Golul clujenilor a fost un ofsaid absolut enorm, nu îmi închipuiam că cineva poate să nu vadă un astfel de ofsaid", a declarat Copos, pentru MEDIAFAX.

Formaţia Rapid a învins, luni seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a XV-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici