Copos: Sunt mândru de jucători, pentru că sunt extraordinari

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat sâmbătă seară, după meciul cu Viitorul Constanţa, câştigat cu scorul de 2-1, că este mândru de jucătorii pregătiţi de Marian Rada, deoarece "sunt extraordinari", transmite corespondentul MEDIAFAX.

253 afișări
Imaginea articolului Copos: Sunt mândru de jucători, pentru că sunt extraordinari

George Copos (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Astăzi au jucat pe o primă substanţială, pe de-o parte, iar pe de altă parte eu sunt mândru de ei, pentru că sunt extraordinari. E o dragoste pentru Rapid pe care nu pot să o uit", a spus Copos.

George Copos a precizat că este "în discuţii cu două persoane" interesate de cumpărarea clubului Rapid: "Domnul Gruia (Stoica) este una dintre ele, care are o viziune extraordinară. Mă bucur foarte mult pentru că-mi aduc aminte de mine când aveam 38 de ani şi am devenit proprietar la Rapid. Aşa e Gruia acum, cu o viziune fantastică. Un om foarte foarte puternic, cu o înţelepciune cum rar am văzut în România, şi mi-aş dori foatre mult dacă ar putea să vină. Săptămâna viitoare o parte din bani o să-i plătim către jucători. Ieri am fost la prânz cu un om foarte foarte puternic, care este extrem de interesat şi m-aş bucura foarte mult dacă s-ar concretiza. Băieţii au stat trei zile la AFAN şi domnul Dumitru Costin să se ocupe de problemele de sindicat ale celor care sunt în fabrici", a mai spus Copos.

Fostul internaţional Gheorghe Hagi a declarat că Viitorul Constanţa ar fi meritat mai mult la meciul cu Rapid. "Mergem înainte. Bravo celor de la Rapid: au venit, au muncit şi au învins. Noi meritam mai mult. Păcat că în a doua repriză am fost mai slabi, chiar dacă la sfârşit am avut două ocazii din care puteam să marcăm. De-asta e fotbalul frumos", a afirmat Hagi.

Formaţia Rapid a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa Viitorul Constanţa, într-un meci din etapa a XXVII-a a Ligii I, în care a reuşit să întoarcă rezultatul în favoarea sa în condiţiile în care avea un jucător eliminat.

Golurile au fost marcate de Voicu '41 (autogol) pentru Viitorul şi Roman '52 şi Oros '60 pentru Rapid. Centralul Radu Petrescu a acordat la acest joc două cartonaşe roşii: Bălaşa '72 (Viitorul) şi Al. Coman '25 (Rapid).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici