Cornel Şfaiţer: Din respect pentru Dan Roman, nu mai facem recurs în cazul suspendării lui Dinu

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, că gruparea botoşăneană a renunţat la intenţia de a mai face recurs în cazul suspendării lui Ciprian Dinu, din respect pentru jucătorul echipei Gaz Metan Mediaş, Dan Roman.

101 afișări
Imaginea articolului Cornel Şfaiţer: Din respect pentru Dan Roman, nu mai facem recurs în cazul suspendării lui Dinu

Cornel Şfaiţer: Din respect pentru Dan Roman, nu mai facem recurs în cazul suspendării lui Dinu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am văzut şi noi declaraţia lui Dan Roman, care a spus că l-ar deranja dacă sancţiunea lui Ciprian Dinu ar putea fi redusă la recurs, şi atunci am luat decizia ca din respect pentru jucătorul Gazului să nu mai facem recurs. Practic recursul fusese formulat, dar nu vom mai merge până la capăt şi nu vom mai achita suma de 2.500 de lei, care reprezintă timbrarea acţiunii la Comisia de Recurs", a spus Cornel Şfaiţer.

Fundaşul echipei FC Botoşani, Ciprian Dinu, a fost suspendat şase etape de către Comisia de Disciplină a LPF şi a primit o amendă de 6.000 de lei, pentru faultul asupra lui Dan Roman, de la Gaz Metan Mediaş, la meciul disputat în 19 decembrie 2013, în etapa a XIX-a a Ligii I.

Atacantul echipei Gaz Metan Mediaş, Dan Roman, a suferit o fractură de peroneu şi o luxaţie a tibiei drepte la meciul din deplasare cu FC Botoşani, scor 2-2, din 19 decembrie 2013, fiind faultat de jucătorul gazdelor, Ciprian Dinu. În minutul 38 al partidei, Dinu a avut o intervenţie din spate asupra lui Roman. Deşi iniţial arbitrul i-a acordat galben, după ce a văzut gravitatea accidentării i-a arătat cartonaşul roşu fundaşului botoşănean. Dan Roman a fost diagnosticat de medici cu luxaţie tibio-astragaliană dreaptă cu observaţii de fractură maleolă peronieră dreaptă.

Jucătorul a fost operat şi va fi indisponibil mai multe luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici