COSR anunţă un caz de Covid în lotul României, la Olimpiada de la Beijing

  • Un caz de Covid a fost depistat miercuri în lotul României de la Olimpiada de la Beijing.
  • Este vorba de antrenorul lotului olimpic de sanie al României, Ioan Apostol, anunţă Comitetul Olimpic şi Sportiv Român (COSR).
  • China are reguli foarte stricte pentru participanţii la Olimpiada albă.
304 afișări
Imaginea articolului COSR anunţă un caz de Covid în lotul României, la Olimpiada de la Beijing

COSR anunţă un caz de Covid în lotul României, la Olimpiada de la Beijing

Potrivit COSR, delegaţia României la Jocurile Olimpice Beijing 2022 a primit miercuri confirmarea primului caz pozitiv la COVID-19.

Este vorba de antrenorul lotului olimpic de sanie, Ioan Apostol. Acesta a avut la testele anterioare, din ţară şi din satul olimpic, doar rezultate negative.

„Testul din 1 februarie a fost confirmat pozitiv astăzi (02 februarie2022), iar antrenorul român se va supune izolării conform regulamentelor Comitetului de Organizare al JO Beijing 2022”, a transmis COSR.

Ceilalţi membri ai Team Romania, ca toţi participanţii la Jocurile Olimpice, vor fi testaţi zilnic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
covid,
olimpiadă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici