Courtois şi-a făcut tatuaj reprezentând un „zid de cărămidă" în onoarea câştigării Ligii Campionilor

Thibaut Courtois şi-a făcut un nou tatuaj pe braţ, reprezentând un zid de cărămidă, în onoarea succeselor sale individuale şi cu echipa Real Madrid în finala Ligii Campionilor, câştigată în faţa lui Liverpool.

442 afișări
Imaginea articolului Courtois şi-a făcut tatuaj reprezentând un „zid de cărămidă" în onoarea câştigării Ligii Campionilor

Courtois şi-a făcut tatuaj reprezentând un „zid de cărămidă" în onoarea câştigării Ligii Campionilor

Belgianul a avut o prestaţie remarcabilă în poartă, iar madrilenii i-au învins pe cormorani la Paris şi au pus capăt celor patru ani de aşteptare pentru a fi încoronaţi din nou regi ai Europei.

După ce a fost ocazional criticat pentru performanţele sale de la sosirea sa de la Chelsea, acesta a fost unul dintre cele mai bune meciuri din cariera sa - iar acum şi-a sărbătorit performanţa cu un tatuaj.

Courtois şi-a prezentat „opera” Pe Instagram, dezvăluind un design stilizat şi amuzant al unui zid de cărămidă, suprapus cu iniţialele sale şi numărul de pe tricou.

Tatuajul simbolizează prestaţia sa fără gol primit din partidea de pe Stade de France, când a reuşit să pareze o serie de ocazii importante ale lui Liverpool, contribuind decisiv la câştigarea titlului.

Eforturile sale i-au adus distincţia de „Jucătorul meciului”, devenind astfel primul portar care câştigă acest premiu în finala Ligii Campionilor, de la Edwin van der Sar pentru Manchester United, în 2008.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici