Cristian Chivu nu va juca în meciul cu Bosnia

Fundaşul Cristian Chivu nu va juca în meciul pe care naţionala României îl va disputa, sâmbătă, de la ora 20.15, în compania Bosniei-Herţegovina, în preliminariile Euro-2012, din cauza unei accidentări.

13 afișări
Imaginea articolului Cristian Chivu nu va juca în meciul cu Bosnia

Cristian Chivu nu va juca în meciul cu Bosnia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chivu nu se află nici în echipa de start şi nici printre jucătorii care vor sta pe banca de rezerve la meciul cu Bosnia, potrivit site-ului oficial al UEFA.

Fundaşul formaţiei Internazionale Milano nu a participat la ultimele două antrenamente ale României înaintea partidei de la Zenica, din cauza unei probleme musculare. La conferinţa de presă de vineri, de la Zenica, Chivu a declarat că dacă se va simţi apt 80 la sută, va intra pe teren la meciul cu Bosnia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici