Cristian Tănase: Suntem mulţumiţi, dar puteam mai mult

Căpitanul echipei Steaua, Cristian Tănase, a declarat, joi, că formaţia sa putea obţine mai mult în meciul cu FC Utrecht, scor 1-1, din grupa K a Ligii Europa, apreciind că pentru a se gândi la o posibilă calificare mai departe Steaua are nevoie de o victorie în etapa următoare a competiţiei.

16 afișări
Imaginea articolului Cristian Tănase: Suntem mulţumiţi, dar puteam mai mult

Cristian Tănase: Suntem mulţumiţi, dar puteam mai mult (Imagine: Mediafax Foto)

"Suntem mulţumiţi, puteam mai mult, am dat de o echipă valoroasă. Am venit să câştigăm, dar am făcut un rezultat de egalitate. Olandezii au avut doar vreo 2-3 ocazii clare, noi am dominat puţin prima repriză, am avut 2 ocazii de a înscrie, dar din păcate nu am reuşit. Primul gol l-au marcat pe neatenţia unor jucători de la noi", a spus Tănase la Sport.ro.

Jucătorul a adăugat că Steaua are şanse de calificare în primăvara europeană doar dacă obţine o victorie, pe teren propriu, cu FC Utrecht, în etapa următoare a grupei K a Ligii Europa. "Şanse avem în continuare, dar dacă vrem să ne mai gândim la şanse trebuie să batem pe Utrecht acasă", a spus Tănase.

Întrebat dacă este afectat de discuţiile privind faptul că nu merită să poarte banderola de căpitan, Tănase a răspuns: "Nu sunt afectat deloc, este părerea lor. Dar când intru pe teren nu mă gândesc că am banderola de căpitan, eu trebuie doar să-i motivez pe ceilalţi".

Formaţia Steaua Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-0), partida disputată, joi, în deplasare, în compania echipei olandeze FC Utrecht, la care evoluează Mihai Neşu, în etapa a III-a a grupei K a Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Duplan '60 pentru Utrecht, respectiv Schut pentru Steaua, în propria poartă, în minutul 75.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici