Cristiano Bergodi, acord de principiu pentru a antrena FC Rapid

Clubul FC Rapid a ajuns la un acord de principiu cu Cristiano Bergodi, cel care este aşteptat luni pentru a semna contractul de antrenor principal, anunţă clubul. „Este disponibil şi mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului”, spune acţionarul majoritar al clubului, Dan Şucu.

488 afișări
Imaginea articolului Cristiano Bergodi, acord de principiu pentru a antrena FC Rapid

Cristiano Bergodi, acord de principiu pentru a antrena cu FC Rapid

„Clubul FC Rapid a ajuns la un acord de principiu cu Cristiano Bergodi, cel care este aşteptat mâine pentru a semna contractul de antrenor principal. Antrenorul italian, un fost mare jucător al lui Lazio, a adus ultimul trofeu important al Rapidului, Supercupa României, în 2007. Cristiano Bergodi a câştigat trei trofee cu Sepsi în ultimele 14 luni, două Cupe ale României şi o Supercupă a României”, potrivit unei postări de pe pagina de Facebook a FC Rapid 1923.

Acţionarul majoritar al clubului, dan Şucu, a transmis un mesaj.

„Dragi Rapidişti, Sigur, este extrem de deranjant să fii pus în situaţia de a schimba antrenorul cu o săptămână înainte de începerea campionatului. Din fericire, rezolvarea ideală este la îndemână. Domnul Cristiano Bergodi este disponibil şi mi-a transmis că este onorat să redevină antrenorul Rapidului. Ne-a plăcut tuturor celor din club stilul ofensiv jucat de echipele antrenate de dânsul. Şi nu numai! I-am apreciat atitudinea echilibrată, dar şi discursul elegant şi competent. Este un sentiment de încredere şi seriozitate pe care îl transmite, sentiment de care o echipă are mare nevoie. Mâine, îl aşteptăm pe domnul Bergodi să parafeze contractul cu Rapid şi să îi dăm drumul la treabă”, afirmă Dan Şucu.

Adrian Mutu a plecat sâmbătă de la echipa de fotbal Rapid Bucureşti.

„Am rămas plăcut surprins să descopăr un coleg matur, care a ştiut să se impună ca un component valoros al unei echipe, şi nu ca o vedetă”, afirma acţionarul majoritar al clubului, Dan Şucu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici