Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător al anului pentru a treia oară în carieră

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, cel mai important jucător de la Real Madrid, a primit, joi, în cadrul unei gale desfăşurate la Monaco, premiul pentru jucătorul anului, acordat de UEFA.

1383 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător al anului pentru a treia oară în carieră

Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun jucător al anului pentru a treia oară în carieră

Pe lângă această distincţie, Ronalo a mai primit şi premiul pentru cel mai bun atacant al ediţiei 2016/2017 a Ligii Campionilor.

Este pentru a treia oară în carieră când Ronaldo primeşte acest premiul, după cele din 2015/2016 şi 2013/2014.

Cristiano Ronaldo a marcat 42 de goluri şi a oferit 12 pase decisive în cele 46 de meciuri jucate pentru Real Madrid în toate competiţiile sezonului trecut, la capătul căruia a cucerit titlul de campion şi Liga Campionilor, pentru al doilea an consecutiv.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici