Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist în 2014 de revista World Soccer

Jucătorul formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2014 de către revista World Soccer, el fiind urmat de portarul german Manuel Neuer şi de argentinianul Lionel Messi.

126 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist în 2014 de revista World Soccer

Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist în 2014 de revista World Soccer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Ronaldo s-a impus cu 928 de puncte, Neuer a primit 789, iar Messi 593.

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului, el primind 45 de puncte şi fiind urmat de Diego Simeone (Atletico Madrid - 33 puncte) şi Carlo Ancelotti (Real Madrid - 15 puncte).

Campioana mondială Germania a fost desemnată cea mai bună echipă a anului, cu 65 de puncte, urmată de Real Madrid, câştigătoarea Ligii Campionilor, cu 23 puncte, şi de campioana Spaniei, Atletico Madrid, cu 11 puncte.

Juriul a fost format din peste 100 de jurnalişti şi experţi din lumea fotbalului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici