Cristiano Ronaldo i-a luat apărarea lui Jose Mourinho în faţa fanilor

Atacantul echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a cerut, miercuri, publicului de pe stadionul Santiago Bernabeu "să-l încurajeze" şi nu "să-l critice" pe antrenorul Jose Mourinho, care a fost fluierat copios înaintea meciului cu Celta Vigo, din manşa secundă optimilor de finală ale Cupei Spaniei.

532 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo i-a luat apărarea lui Jose Mourinho în faţa fanilor

Cristiano Ronaldo i-a luat apărarea lui Jose Mourinho în faţa fanilor (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Antrenorul va rămâne, este evident, şi trebuie încurajat. El face tot ce poate ca noi să câştigăm. Unii nu sunt mulţumiţi, dar trebuie să ne încurajeze, nu să ne critice. Suntem abia la începutul anului. În campionat nu stăm bine, dar mai avem Cupa şi Liga Campionilor. Putem câştiga aceste trofee", a declarat Ronaldo după meciul cu Celta Vigo, informează AFP.

Echipa Real Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Spaniei, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 4-0, formaţia Celta Vigo. În tur, Real Madrid fusese învinsă, cu scorul de 2-1.

Înainte de începerea meciului, suporterii prezenţi pe stadionul Santiago Bernabeu l-au fluierat pe antrenorul Jose Mourinho, considerat vinovat de rezultatele slabe din acest sezon şi de faptul că l-a scos dintre titulari pe portarul Iker Casillas.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici