Mourinho spune că acceptă şi înţelege huiduielile fanilor

Antrenorul Jose Mourinho a declarat, duminică seară, după victoria formaţiei Real Madrid, scor 4-3, cu Real Sociedad, că înţelege şi acceptă fluierăturile şi huiduielile publicului de la Santiago Bernabeu.

175 afișări
Imaginea articolului Mourinho spune că acceptă şi înţelege huiduielile fanilor

Mourinho spune că acceptă şi înţelege huiduielile fanilor

"Dacă mă fluieră pentru rezultatele slabe, accept. Nu trebuie să fiu un erou tot timpul. Cred că publicul de pe Santiago Bernabeu m-a fluierat pentru că am decis să-l las pe Casillas rezervă şi pentru că în campionat nu avem rezultatele dorite. Şi mi se pare normal să mă fluiere pentru că randamentul meu nu este bun", a declarat Mourinho.

Înainte de meci, fluierăturile şi huiduielile au acoperut aplauzele atunci când numele antrenorului madrilen a fost pronunţat de către crainicul stadionului Santiago Bernabeu.

Portugheul i-a luat apărarea portarului Antonio Adan, folosit titular a doua oară consecutiv şi care a fost eliminat în minutul 6, obligându-l pe Mourinho să-l introducă în teren pe Casillas.

"El a petrecut 16 ani aici, a fost format aici. Presa nu are probleme cu Adan, ci cu Mourinho. Aţi transformat o problemă cu Mourinho într-o lipsă de respect faţă de Adan", a precizat Mourinho.

Echipa Real Madrid a învins, duminică, pe peteren propriu, cu scorul de 4-3 (2-2), formaţia Real Sociedad, într-un meci din etapa a XVIII-a a campionatului spaniol. Golurile învingătorilor au fost marcate de Benzema '2, Khedira '35 şi Cristiano Ronaldo '67, '70, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Xabi Prieto, în minutele 9, 40 şi 76, primul din penalti.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici