Cristiano Ronaldo spune că nu este preocupat de contractul său

Atacantul portughez al echipei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a declarat că nu este preocupat de contractul său, subliniind că tristeţea despre care a vorbit în ultimele zile nu este legată de bani.

246 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo spune că nu este preocupat de contractul său

Cristiano Ronaldo spune că nu este preocupat de contractul său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Vreau să reafirm, fără să fiu preocupat de contract, că atenţia mea este concentrată asupra câştigării fiecărui meci şi fiecărui trofeu disponibil, prin susţinerea esenţială a colegilor mei şi a madridiştilor", a afirmat Ronaldo într-un mesaj postat pe Facebook, în limbile engleză şi portugheză.

Tristeţea lui Ronaldo a provocat numeroase speculaţii în ultimele zile, în presa sportivă spaniolă.

Duminică seară, după meciul cu Granada, Cristiano Ronaldo, a afirmat că este "trist din motive profesionale", explicând astfel faptul că nu a sărbătorit reuşitele, el fiind autorul unei duble. "Sunt trist dintr-un motiv profesional, acesta este motivul pentru care nu sărbătoresc golurile. Faptul că Iniesta a fost premiat de UEFA nu are nicio legătură. Nu voi mai vorbi de acest aspect, mă concentrez la meciurile Portugaliei. Lucruri mult mai importante", a precizat Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a dat asigurări, marţi, că "tristeţea" sa nu are legătură cu banii şi a susţinut că "motivaţia, devotamentul, implicarea şi dorinţa de câştiga toate competiţiile" nu-i sunt afectate.

Unele ziare spaniole au scris că Ronaldo ar putea fi nemulţumit de salariu, pe care l-ar considera prea mic în comparaţie cu cele ale altor jucători, cum ar fi Zlatan Ibrahimovici (PSG). Ibrahimovici are un salariu anual de 14 milioane de euro, în timp ce Ronaldo este plătit la Real Madrid cu 10 milioane de euro pe an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici