Cristiano Ronaldo spune că "tristeţea" sa nu are legătură cu banii

Atacantul portughez al formaţiei Real Madrid, Cristiano Ronaldo, a dat asigurări, marţi, că "tristeţea" sa nu are legătură cu banii şi a susţinut că "motivaţia, devotamentul, implicarea şi dorinţa de câştiga toate competiţiile nu-i sunt afectate".

543 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo spune că "tristeţea" sa nu are legătură cu banii

Cristiano Ronaldo spune că "tristeţea" sa nu are legătură cu banii

"Faptul că sunt trist şi am spus acest lucru a provocat mult zgomot. Sunt acuzat că vreau mai mulţi bani, dar, într-o zi, veţi vedea că nu este cazul. Vreau doar să-i asigur pe fanii Realului că motivaţia, devotamentul, implicarea şi dorinţa de a câştiga toate competiţiile nu-mi sunt afectate. Am prea mult respect pentru mine şi pentru Real Madrid pentru a nu oferi acestui club tot ceea ce pot", a scris Ronaldo pe contul său de Facebook.

Duminică seară, după meciul cu Granada, Cristiano Ronaldo, a declarat că este "trist din motive profesionale", explicând astfel faptul că nu a sărbătorit reuşitele, el fiind autorul unei duble.

"Sunt trist dintr-un motiv profesional, acesta este motivul pentru care nu sărbătoresc golurile. Faptul că Iniesta a fost premiat de UEFA nu are nicio legătură. Nu voi mai vorbi de acest aspect, măî concentrez la meciurile Portugaliei. Lucruri mult mai importante", a declarat Ronaldo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici