Primul trofeu major din istoria handbalului croat: Croaţia câştigă medalia de bronz la Campionatul European de handbal

  • Croaţia a câştigat finala mică a Campionatului European de handbal feminin din Danemarca cu 25-19.
  • A obţinut medaliile de bronz, confirmând statutul de revelaţie a turneului din acest an.
  • Pentru croate este primul trofeu din istorie la un turneu major.
547 afișări
Imaginea articolului Primul trofeu major din istoria handbalului croat: Croaţia câştigă medalia de bronz la Campionatul European de handbal

Croatele fuseseră învinse categoric în semifinale de Norvegia, echipa cotată ca principală favorită la trofeu.

În prima parte s-a jucat pe contre, cu ambele echipe aflate temporar la conducere. Ultimele 10 minute ale reprizei au fost echilibrate şi s-a terminat egal, 1-1.

În partea a doua, croatele au preluat iniţiativa şi au fost cu unul-două goluri înaintea danezelor. De la scorul de 18-18 danezele au avut o perioadă lungă de 18 minute, în care nu au mai marcat nici un gol.

Croatele s-au apărat bine şi s-au desprins la 25-18, avantaj suficient de confortabil pentru a nu mai avea emoţii pe final de meci.

Croaţia face un rezultat istoric, câştigând primul trofeu din istoria handbalului feminin croat la o competiţie majoră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici